2007

Dalhallakonserten drog in på Cirkus i Stockholm. En underbar månad där jag agerade austronaut. Sverige hade rymdfeber tack vare Christer Fuglesang. Jag flög över publiken utklädd till astronaut i min jakt efter The Holy Riff i Da Wells koden… En pastisch på Da Vincikoden som gick på bio just då.

Filmen ”Dreamgirls” hade premiär och jag hittade mina egna till kommande sommar. Sarah Dawn-Finer fick sitt riktiga genombrott detta år och flankerades av Gunilla Backman och suveräna Hanna Lindblad från Singin In The Rain. Mästertenoren Wynne Evans från England och Pablo Cepeda var nya på turnén. Vaxholms kastellet var en av årets höjdare vi körde tre utsålda kvällar med TV inspelningar.

Direkt efter medverkade jag och Sofia Källgren på för OS galan på Tianmen Square i Peking. Med på konserten: Pianisten Lang Lang, Jackie Chan m.fl.

Året avslutades med Rhapsody In Circus med Robert Bronett som partner. Det var intressant att komma in i cirkusens värld. Kallt i tältet men bra show. Helt galna trapetskonstnärer. Vi gjorde detta i Göteborg och Stockholm.